K-beauty.ro ®

 

Schema de acordare a punctelor de recompensa

Schema de acordare a punctelor este una dintre cele mai generoase din mediul online. Tu poti acumula puncte de cate ori faci cumparaturi si sa le folosesti la achizitiile viitoare. Primesti cate un punct pentru fiecare 1 RON cheltuit. La cumparatura viitoare tu poti sa platesti factura partial sau integral cu punctele acumulate.

Comenzile de minim 100 ron beneficiaza de puncte recompense, de asemenea doar comenzile cu valoare peste 100 lei pot sa aplice punctele recompense din cont la finalizarea comenzii.

Este nevoie sa te inregistrezi ca sa primesti puncte cadou?
Da, este nevoie sa te inregistrezi pentru ca numai clientii inregistrati pot comanda pe site si sa acumuleze puncte recompensa.

Cand primesc punctele?
Punctele se acorda cand comanda dumneavoastra primeste statusul de comanda complet finalizata. Puteti consulta oricand doriti numarul de puncte disponibile prin logarea in cont.

Unde vad cate puncte are un produs sau sunt nevoie ca sa-l cumpar?!
Fiecare produs din site are 2 optiuni afisate;
– Cate puncte bonus primesti cand achizitionezi produsul;
– Pretul in puncte bonus;

Comenzile la care se aplica cod de reducere, nu beneficiaza de puncte recompensa. Acest lucru se aplica si in cazul produselor din categoria “Oferte speciale” sau “Produse discount special”, de asemenea produsele care sunt la reducere, nu beneficiaza de puncte recompensa.

Cum aplic punctele recomensa?!
Inainte de a finaliza o comanda acceseaza meniul “Vezi cosul de cumparaturi” si poti folosi din puncele bonus pe care le ai! Se pot aplica toate puntele sau mai putine. Nu este nevoie sa ai in cont numarul de puncte afisat la pret in puncte ca sa scazi valoarea produsului dorit! Poti plati partial cu puncte bonus si restul chash, card sau prin banca!!!

Pot transforma punctele in bani?
Punctele bonus nu pot fi transformate in bani!

Cati bani pot salva?

  • Schema de puncte:

1 punct = 0.03 RON
100 puncte = 3 RON
250 puncte = 8 RON
300 puncte = 9 RON
500 puncte = 15 RON
1000 puncte = 30 RON
2000 puncte = 60 RON
5000 puncte = 150 RON

Cat timp sunt valabile?
Punctele de recompensa vor expira in termen de 60 de zile de la primirea lor.

Ce se intampla cu punctele in cazul in care fac retur?
In cazul unui retur partial sau total din cadrul unei comenzi care a beneficiat de o reducere prin puncte recompensa, aceastea vor fi anulate.